Operatie la nas, operatie nas, rinoplastie

Operatie la nas

Operatia la nas 

Operatia la nas sau rinoplastia este o operatie estetica care se adreseaza piramidei nazale, fiind una dintre cele mai solicitate operatii.

Operatia la nas sau rinoplastia este o tehnica chirurgicala care restructureaza si reda forma naturala a nasului prin repararea sechelelor unor traumatisme sau corectarea posibilelor deformari ereditare.

Ce pacienti pot beneficia de operatia la nas?

Operatia la nas sau rinoplastia se poate face in scop pur estetic, pentru motive reconstructive sau pentru rezolvarea unor probleme de respiratie.

Operatia la nas sau rinoplastia poate imbunatati infatisarea si increderea dumneavoastra. De regula, se opereaza persoane care au deposit varsta pubertatii, astfel incat modificarile sa se armonizeze perfect si realist cu fizionomia matura a persoanei.

Riscurile operatiei la nas

Nu exista operatie care sa nu implice un risc, dar cand operatia la nas sau rinoplastia este facuta de un chirurg plastician experimentat, complicatiile sunt rare si de obicei minore. Exista diferente foarte mari intre pacienti in ceea ce priveste capacitatea de vindecare dupa operatia la nas, astfel ca rezultatul nu este niciodata complet previzibil.

Dupa operatia la nas pe tegumentul piramidei nazale pot aparea mici puncte rosii datorate spargerii unor vase mici de sange. In ceea ce priveste cicatricele dupa operatia la nas, ele nu se observa daca se practica metoda inchisa iar cand se practica metoda deschisa, ele sunt putin vizibile.

Sfaturi medicale pentru operatia la nas

Operatia la nas sau rinoplastia este o procedura chirurgicala care corectează defectele care pot apărea la nas.

Operatia la nas sau rinoplastia se compune în principal din remodelare osoasă prin chirurgie plastic scheletului şi cartilaje de nas pentru a obţine o forma nouă a nasului  si mult mai în concordanţă cu caracteristicile pacientului.

Rezultatele  operatie la nas sau rinoplastie

Dupa operatia la nas pacientul va prezenta umflarea nasului, care va disparea in cateva saptamani. Cu toatea cestea, rezultatele finale ale operatiei la nas, se vor vedea  la un an după intervenţie. Dupa operatia la nas sau rinoplastie ar trebuisă se evite expunerea la soare şi exerciţile extenuante în timpul primelor trei luni.

Această operatie la nas este capabila sa schimbe forma spatelui sau vârful nasului, reduce sau măreste dimensiunea sa, schimba unghiul dintre nas si buza superioara sau largeste nările.